Язык UA RU

Які маленькі подарунки можна подарувати на Новий рік

21.12.2021
З перших днів зими у більшості починається святковий клопіт. Хоча попереду ще є час до головного зимового свята, вже настає момент спланувати урочистість, а головне – вибрати, які подарунки на Новий рік подарувати своїм рідним, друзям та колегам. У цій статті розглянемо приклади маленьких презентів, які приємно отримати кожному.

Який їстівний подарунок подарувати на Новий рік


Перше, що спадає на думку, коли мова заходить про маленькі символічні подарунки, це щось їстівне. Ідеально вписується в концепцію чайно-кавова тематика – такі презенти люблять усі. І, звичайно ж, не забуваємо про солодощі, без яких важко уявити святкову атмосферу.

Подарунок на Новий рік любителю чаю

Жоден поціновувач чаю не відмовиться поповнити свої запаси. Тому саме у цьому напрямку варто рухатися, обираючи для нього новорічні подарунки. Щоб не помилитися і подарувати не тільки милий, але й корисний презент, варто заздалегідь вивчити уподобання чаєману.

Прихильникам класики сподобається традиційний розсипний листовий чай – чорний, зелений, бленд. Тим, хто відкритий новому, актуальніше вибрати ароматизований: бергамот, жасмин, шматочки фруктів, пелюстки квітів та трав урізноманітнять звичний смак.

Якщо постає питання, що подарувати на Новий рік колезі, зупиніть вибір на пакетованому чаї – його максимально зручно та швидко заварювати в умовах офісу.

Непідробне захоплення викличе в'язаний чай, що розпускається подібно квітці – спостерігати за цим дивом найкраще в чашці або заварювальному чайнику з прозорими стінками. За бажання саме ними можна доповнити презент.
Багато великих брендів пропонують до новорічних свят тематичне оформлення баночок та коробочок, тому не доведеться додатково підбирати святкову упаковку. Такий новорічний чай одразу готовий вирушити під ялинку.

Подарунок на Новий рік для кавоманів


Фанати бадьорого напою також не будуть проти отримати його як новорічний подарунок. Щоб зробити маленький презент максимально актуальним, варто врахувати кілька нюансів.

Хороший подарунок кавоману повинен відповідати його улюбленому способу приготування.
Якщо обдарований має кавомашину або сам меле каву і заварює її в турці - краще зерна в дар не придумати. Якщо він використовує краплинну, гейзерну або ріжкову кавоварку – зробіть вибір на користь меленої.

Для справжніх поціновувачів надзвичайно важливий вид зерна: міцна робуста з гіркуватістю, м'яка та ароматна арабіка з кислинкою, бленд у певному відсотковому співвідношенні зі збалансованим смаком.

Також грає роль ступінь обсмажування та наявність додаткових ароматичних добавок: одні визнають виключно чисту чорну каву, а інші не відмовляться від ноток лікеру чи спецій. Вдале рішення подарувати до Нового року дегустаційний набір, що дозволяє спробувати одразу різні нові види та визначитись із фаворитом.

Новорічні подарунки, які можна зробити ласунам

Відмінним доповненням до чаю чи кави стануть різноманітні солодощі. А якщо одержувач презенту – затятий ласун, кращого варіанту не знайти.
Серед новорічних солодких подарунків впевнено лідирують шоколад та цукерки, які дарують найчастіше.

Актуальні й різні джеми та варення – нарівні зі звичними смаками можна підібрати вельми незвичайні нові поєднання з кількох інгредієнтів з додаванням прянощів і навіть міцного алкоголю.

Цікаве рішення – об'єднати кондитерську тематику з чайною і кавовою й піднести як подарунок шоколад з матча або з ароматом лате.

Доповнити їстівні подарунки можна посудом та аксесуарами: елегантною мідною джезвою, витонченими новими ложечками, термостаканом або термосом для тривалого збереження температури напою, новою чашкою із символікою наступного року Тигра, симпатичною керамічною банкою з кришкою для зберігання цукерок або печива.

Що подарувати для затишку в будинку?


Що подарувати для затишку в будинку?


Ще одна категорія завжди актуальних новорічних презентів – різні дрібниці для створення атмосфери затишку у домі.

  • Ароматизовані свічки та аромадифузори – щоб наповнити простір приємними ароматами.
  • Декоративні подушки – щоб розставити акценти в інтер'єрі та додати йому м'якості.
  • Статуетки – особливою популярністю користуються фігурки у вигляді символу року, і виступають як в ролі декору, так і в ролі талісмана і оберегу на нові 365 днів.
  • Текстиль – скатертини та серветки з принтами новорічної та біля новорічної тематики будуть доречними до святкового столу.
  • Додадуть затишку житлу також кімнатні рослини у горщиках. 
  • Розмірковуючи про подарунки до Нового року з цієї категорії, зверніть увагу на карликові хвойні культури, мандаринове дерево або пуансетію, також відому як «різдвяна зірка».

Косметичний подарунок на Новий рік

Світ косметики та парфумерії – справжнє джерело маленьких приємних презентів. Хтось вважає, що дарувати косметику банально – але більшість все ж таки не відмовиться отримати в подарунок новий симпатичний флакончик.
Насамперед це різноманітний догляд для тіла на кшталт кремів, масок, скрабів, бомб і солі для ванн. Вдалим рішенням буде підібрати «новорічний» запах засобу  – мандарин, імбирне печиво, кориця.
Особливо актуальними в зимові холоди будуть різні бальзами для губ та живильні креми для рук.

Також варто звернути увагу на мініатюри популярних парфумів. Така «малеча» доступна за ціною і чудово підходить для першого знайомства з новим ароматом. Вони можуть бути самостійним подарунком або доповненням до чогось.

Що можна подарувати з новорічного декору?

Дуже популярне рішення – дарувати атрибутику, пов'язану з новорічними та різдвяними святами. Новим яскравим гірляндам та ялинковим іграшкам незвичайного дизайну точно знайдеться місце у кожному житлі. Багато хто колекціонує ялинкові прикраси і, підібравши для колекції рідкісний екземпляр, ви точно потрапите в ціль.

Задумавшись про найкращий подарунок на Новий рік, піднесіть снігову кулю. Скляна сфера з мініатюрними фігурками всередині та «снігопадом», що починається при кожному новому повороті кулі – ненав'язливий і при цьому актуальний презент, що ідеально вписується у святкову концепцію. Це найуніверсальніший варіант, який можна піднести членам сім'ї, друзям та колегам. В останньому випадку співробітники зможуть як забрати кулю додому, так і залишити на офісному столі і милуватися сніжинками, що крутяться, в перервах між роботою.

Подарунки до нового року своїми руками

Тут все залежить лише від ваших умінь. Можна спекти традиційні імбирні пряники і майстерно розписати глазур'ю. Зробити та подарувати домашній мармелад чи зефір. Зв'язати шкарпетки, рукавиці чи шарф та вишити на них ініціали рідних чи друзів. Можна задекорувати свічник або змайструвати незвичайну рамку пам'ятних фото.

На якому б подарунку ви не зупинилися, вибирайте та робіть як для себе – з любов'ю та фантазією. Тоді він точно буде на радість і приємно здивує.
2114 переглядів
0 коментарів
Коментарі 0
Вам може бути цікаво

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК