Язык UA RU

Чайний набір Curtis "Tea for Two" – подарунок для затишних вечорів удвох

07.02.2022
День Святого Валентина – це свято для двох, яке існує понад 16 століть. Це день романтики, любові та ніжності, коли сповна хочеться насолодитися часом, проведеним зі своєю другою половинкою. Цього дня закохані говорять один одному про свої почуття, обмінюються подарунками та валентинками, влаштовують святкові вечері та романтичні сюрпризи.


Комусь хочеться провести 14 лютого поза домом, насолодитися смачною вечерею у гарному ресторані або випити яскравого коктейлю та запалити на танцполі. А хтось хоче провести тихий затишний святковий вечір удома, в обіймах коханої людини – вечір теплих спогадів.

У такі хвилини хочеться, щоб усе було тільки для двох: вогонь, що потріскує у каміні, м'яка ковдра, яка ніжно огортає тіло, гарячий напій, що парує в чашці, наповнюючи простір ароматом любові та турботи. Що може бути романтичнішим? Ви зможете згадати найприємніші та найрадісніші події, які сталися з вами, та помріяти про щасливе спільне майбутнє.

Ідеальним варіантом для такого «гарячого» романтичного вечора стане листовий чай Curtis "Tea for Two". Це індійський чорний чай з додаванням великих часточок сушених ягід, фруктів, пелюсток квітів та цедри лимона. Таке поєднання дарує вишуканість смаку та яскравість аромату.

Основні цінності бренду Curtis – приносити насолоду, дарувати відчуття радості та задоволення за допомогою яскравих смаків та емоцій – це те, що хоче подарувати компанія своїм покупцям.

Curtis Tea for Two – це бездоганний дует двох найзнаменитіших смаків чаю Curtis 

  • Curtis Fantasy Berries – чорний чай із часточками лісових ягід – для нього.
  • Curtis Isabella Grape – чорний чай із часточками винограду – для неї.

  • Такий дует – це задоволення від моменту побути вдвох і помріяти. Мрії, народжені за чашкою чаю, мають властивість швидко збуватися.

    А ще з філіжанкою такого чаю та улюбленими солодощами можна влаштувати «лінивий день» – це мрія більшості людей, що живуть у великих та галасливих містах. Проведіть День закоханих тільки вдвох і не поспішаючи: цілий ранок у ліжку – насолоджуючись ароматом гарячого напою та ніжлячись у м'яких подушках і ковдрах. Смачний сніданок, романтичний фільм, повільна прогулянка на свіжому повітрі та легка вечеря зроблять святковий день незабутнім.

    Чай заспокоїть нерви, зніме втому, підбадьорить дух, наповнить організм цілющою силою і підніме настрій. Заряджені енергією та у гарному настрої ви зможете здійснити усі заплановані заходи святкового дня.


    Ті, хто віддає перевагу екзотичним смакам, можуть додати в чай ​​трохи кориці, імбиру, розмарину, апельсина і шматочок тростинного цукру. Такий напій зігріє і залишить святковий післясмак надовго.

    Зупиніть весь світ, насолоджуйтеся один одним, дозвольте собі помріяти та зарядитися натхненням та романтикою. Такі моменти дозволяють додати сил та впевнено рухатися до мети. І нехай весь світ почекає коли ви разом, а в руках у вас чашка свіжозавареного ароматного Curtis!

    2602 переглядів
    0 коментарів
    Коментарі 0
    Вам може бути цікаво

    ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК