Язык UA RU

Чай удвох: парний набір "Tea For Two" від Curtis

08.02.2022

День Святого Валентина – день кохання, ніжності та теплоти. Цього дня закохані зізнаються одне одному у своїх почуттях, дарують романтичні подарунки та валентинки. Часто як подарунок виступають цукерки та різноманітні солодощі. Обгортка таких «подарунків» може містити слова любові, подяки та зізнання. Цього дня хочеться, щоб сюрприз був не лише оригінальним, але ще й вишуканим, яскравим та поєднуючим пару.

 Чайний набір "Tea for Two"від Curtis – це чудовий подарунок для поціновувачів справжнього чорного цейлонського чаю. Аромати ідеального дуету найпопулярніших смаків чаю Curtis зігріють теплом та зроблять святковий день незабутнім. Curtis Fantasy Berries – чай ​​із шматочками лісових ягід для нього та Curtis Isabella Grape – чай із шматочками винограду для неї – об'єднають два серця в єдину мелодію аромату, тепла та кохання.

14 лютого будинок прийнято прикрашати сердечками – і не має значення, куплені вони в магазині або вирізані своїми руками з паперу – головне в день усіх закоханих це настрій на пристрасть і любов. Основний колір свята – червоний. Хорошим доповненням стануть червоні свічки – вони додадуть пікантності та романтики до святкової вечері.

Цього дня більше цінується те, що зроблено своїми руками – гарна упаковка для подарунка, вирізана, склеєна та прикрашена бантом. Написані на листочках освідчення у коханні, які можна згорнути у трубочки, зв'язати бантиками та покласти у скляну банку. Або цукерки на обгортці, яких написано зізнання кохання.

У день закоханих на десерт можна подавати тістечка у вигляді серця або торт, прикрашений янголами. І звичайно ж, приємним присмаком романтичного чаювання стане індійський чорний чай з додаванням сушених ягід, фруктів і пелюсток квітів. Curtis – це задоволення насолодитися один одним, хвилинами тиші, щастя та спокою.

Ще цей день можна провести під ковдрою за переглядом романтичних фільмів. Влаштуватися зручніше біля телевізора, накрити столик з різними ласощами, заварити улюблений чай і сховавшись ковдрою дивитися фільми про кохання в обіймах своєї другої половинки.

Такі моменти зміцнюють відносини, надихають нові подвиги і освіжають почуття. Не забувайте радувати своїх коханих частіше – і тоді світ заграє вам ще яскравішими фарбами.

Упаковка "Tea For Two" від Curtis говорить сама за себе – горнятко гарячого ароматного чаю, який об'єднує таких не схожих один на одного Його та Її в єдине ціле. Їх поєднує любов і віра в те, що всі мрії, народжені за чашечкаю чаю – обов'язково здійсняться. Подаруйте таку впевненість у прекрасному майбутньому своїм близьким та коханим.
1819 переглядів
0 коментарів
Коментарі 0
Вам може бути цікаво

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК