Язык UA RU

Подарунки до Дня Валентина

09.02.2022
14 лютого традиційно асоціюється з романтикою та турботою. Цей день — чудова нагода показати свої почуття і зробити приємне коханій людині. Що зазвичай дарують на День закоханих? Квіти, солодощі, квитки на заходи, парфуми, білизну… Ідеї на День святого Валентина обмежуються лише вашим бюджетом та фантазією. Але правда в тому, що не така важлива вартість подарунка, як сама увага та емоції, які він викличе. Пам'ятайте про це, коли розмірковуватимете, що можна подарувати на 14 лютого своєму хлопцеві або дівчині.


Ми вважаємо, що перед Днем усіх закоханих подарунки не повинні стати приводом для головного болю. Щоб ваш процес пошуку пройшов легко та весело, ми підготували свій топ подарунків на День святого Валентина, частину з яких ви зможете придбати прямо на нашому сайті. 

Що подарувати на День святого Валентина


У День святого Валентина подарунки – це абсолютний must-have, тому до їхнього вибору варто підійти серйозно. Якщо ви давно у стосунках і щиро цікавитесь своїм партнером, то напевно добре знаєте його бажання, інтереси та уподобання. У такому разі, улюблений парфюм, цікавий гаджет чи аксесуар для хобі буде безпрограшним варіантом. Труднощі виникають, якщо ви разом недавно і справді не знаєте, що подарувати хлопцеві чи дівчині на 14 лютого. Тоді найкращим вибором буде відштовхнутися від смакових уподобань вашого обранця.

Смачні ідеї подарунків на 14 лютого: чай

Що подарувати на 14 лютого, якщо не відчуття турботи та тепла? Смачний, ароматний і корисний чай чудово продемонструє щирість ваших почуттів. Свято мине, а ваша кохана людина ще довго насолоджуватиметься напоєм, згадуючи вас із трепетом та вдячністю. Адже недарма кажуть, що чай — це обійми в чашці.  Що подарувати на день закоханих, хто любить експериментувати? Якщо ви хочете здивувати свого партнера, запропонуйте йому чайне асорті. Так ви точно потрапите в ціль і задовольните смак найвибагливішого гурмана. До того ж такий набір — це привід бачитися частіше, щоб затишно проводити час разом, пізнаючи нові гастрономічні відчуття.

  • Класним подарунком чоловікові на 14 лютого стане чайний набір-асорті Richard "Royal Chess". Ви здивуєтеся, але їм справді можна грати у шахи.
  • Що подарувати на День Валентина партнеру, з яким ви як інь та янь? Виберіть для спільного чаювання набір Curtis "Tea for Two", щоб разом насолоджуватися ароматом лісових ягід та винограду.
  • Любіть пробувати щось нове? Придивіться до набору чаю Curtis "Cocktail Tea Collection". Чашка чаю з ароматом мохіто, ігристого або irish cream - і вечір перестає бути важким. Чим не ідея подарунку на День закоханих?


Ви точно знаєте, який чай стане найкращим подарунком на 14 лютого? Тоді оберіть моно смак у гарній подарунковій упаковці — вона не тільки збереже чудовий аромат напою, а й прикрасить святковий стіл. Так ви вб'єте відразу двох зайців, адже вам не доведеться турбуватися ні про смак, ні про презентацію чаю. А після дегустації цим коробочкам можна буде дати друге життя і зберігати в них все, що завгодно — це і екологічно, і практично. Так що якщо ви досі шукаєте подарунок дівчині на день закоханих — зверніть увагу на нашу добірку.

  • Як щодо колекції Richard "Royal Heart"? Упаковка у формі серця порадує око, а всередині на вас чекає купаж індійського та цейлонського чаю з пелюстками троянд.
  • Який подарунок зробити 14 лютого дівчині? Викличте приємні емоції за допомогою чаю Curtis "Lovey" —  ілюстрації Гапчинської мало кого залишать байдужим. До того ж, мікс чорного та зеленого чаю – чудовий компроміс для тих, хто ще не визначився зі своїми уподобаннями. 
  • Якщо любити, то по-королівськи — саме це ви зможете показати за допомогою чаю "Royal Love", смак якого збагачений легким фруктовим шлейфом та цукровими сердечками. 

Ідея для 14 лютого - кава


Кава - найперевіреніший варіант з того, що можна подарувати хлопцеві на День святого Валентина. Він сподобається не тільки кофеману, а й будь-якій людині, адже мало хто відмовиться від такого підбадьорливого та ароматного напою. Особливо зараз, коли рано темніє, а весь світловий день проходить в офісі. Якщо ви не знаєте точно, якою кавою любить смакувати ваш хлопець чи дівчина, беріть нейтральні сорти – не дуже гіркі, і не дуже кислі, середнього обсмажування. Саме таку каву ви зможете замовити на нашому сайті – наприклад, дегустаційний набір Foundatio (Бразилія, Гватемала, Ефіопія) – мелена або в зернах. Ваша кохана людина має кавомашину? Тоді ідея подарунка на День святого Валентина проситься сама по собі — ви можете підібрати для неї спеціальні капсули, що продаються у будь-якому супермаркеті. 

Також хорошим варіантом подарунка на 14 лютого будуть будь-які пристрої та аксесуари для підготовки та приготування кави - кавомолки, турки, френч-преси, сифони та кавоварки. Придивіться до гарного посуду - матові та скляні чашки з подвійним дном зараз особливо популярні.  

Солодощі — топ подарунків на 14 лютого


    Якщо вам цікаво, що дарують на 14 лютого в різних країнах, то найпопулярнішими позиціями в США, Японії, Великій Британії, Франції та Австрії є саме солодощі — шоколад, цукерки та печиво, а в Італії цей день навіть називають “солодким”. 

  • Не знаєте який подарунок зробити дівчині на 14 лютого? Сміливо вибирайте шоколад. І якщо ви вважаєте, що це банальний подарунок, то ви просто не куштували шоколад з чаєм матчу, мигдалем та інжиром, кокосом та арахісом або коноплею та яблуком. Таке смакове поєднання точно здивує та подарує новий гастрономічний досвід – те, що потрібно для милого презенту на 14 лютого. 
  • Вже обрали основний подарунок на День святого Валентина? Відмінним доповненням стануть цукерки. Радимо придивитися до вічної класики — шоколадних цукерок «Королівський шарм» або Trufalie, фісташкового марципану, мармеладу або набору солодощів у красивому тубусі  
  • Що подарувати на 14 лютого дівчині, яка слідкує за фігурою? Солодощі, які можна. Любителі ПП точно оцінять набір корисних батончиків або цукерок — тут нічого зайвого, тільки горіхи та сухофрукти. А якщо ваш партнер ходить до спортзалу, то, напевно, буде радий протеїновим батончикам.
  • Бажаєте додати у відносини трохи екзотики? Подаруйте партнеру коробочку турецької халви — з фісташкою, апельсином, кокосом або у шоколаді. Може, саме це надихне вас на подорож до теплих країн.
  • Не можна ігнорувати той факт, що дуже багато чоловіків — ласуни. Про це не прийнято говорити, але варто пам'ятати, роздумуючи над ідеями для подарунка хлопцеві на 14 лютого.

Ідеї ​​подарунків до Дня закоханих – джеми

Джем – досить небанальний варіант із того, що дарують на День святого Валентина. Його можна їсти в прикуску з чаєм, намащувати на багет, використовувати як топінг для морозива, подавати до сирів, закусок, м'яса та риби. Це не тільки смачний, але й корисний десерт, який містить багато вітамінів та поживних речовин.  

  • Що подарувати дівчині на 14 лютого, щоб це було не лише смачно, а й практично? Пропонуємо набір з 4 видів варення та джему — після вживання солодощів, дерев'яний подарунковий бокс можна використовувати як органайзер для зберігання будь-яких дрібниць. 
  • Не проходьте повз алкогольні джеми — це найкраще, що можна подарувати хлопцеві на 14 лютого. На вибір - "Cocktails set" на основі найхітовіших коктейлів або "Classic set" з більш знайомими смаками.

День святого Валентина: що подарувати ще зранку




А очолюють ідеї подарунків на День Св. Валентина прості дрібниці. Наприклад, якщо ви живете разом, не менш важливим подарунком для жінки чи чоловіка на 14 лютого стане особлива, святкова атмосфера. Розбудіть кохану людину запахом ароматного чаю чи кави. Приготуйте та красиво сервіруйте сніданок, а також заздалегідь прикрасьте будинок милими аксесуарами. У День святого Валентина важливо не те, що дарувати, як емоції та енергетика, з якою це відбувається — похмуре обличчя та причіпки без приводу здатні зіпсувати враження від будь-якого презенту. Так що постарайтеся не сваритися і не дратуватись по дрібницях. 

Подарунок на 14 лютого - ідеї для тих, хто без пари


Що ж подарувати на Валентина самому собі? Гарне дозвілля. Сходіть на шопінг, у спа чи кіно. Замовте розкішну вечерю або приготуйте її самі (інгредієнти для неї ви зможете знайти на нашому сайті). Порадуйте себе кохану смаком. Зустріньтесь з друзями, які наповнюють вас позитивом. І пам'ятайте, що найулюбленіша людина — це ви самі, тож у жодному разі не забудьте її привітати.

Список ідей подарунків на День святого Валентина можна продовжувати до нескінченності, але ми свідомо вирішили обмежитися категоріями чаю, кави, солодощів та джемів, адже ми впевнені у якості кожній позиції асортименту Tea.ua. 

1744 переглядів
0 коментарів
Коментарі 0
Вам може бути цікаво

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК