Язык UA RU

Як і в чому зустрічати рік Тигра

24.12.2021
Новий рік – це мерехтливі вогники, аромат мандаринів та смак олів'є. Це час, коли дорослі та діти вірять у чари, радіють феєрверку та збираються за святковим столом. У новорічну ніч здійснюються мрії і казка перетворюється на реальність. Це свято, яке прийнято відзначати весело та галасливо, вбиратися у гарне вбрання, танцювати, співати, гуляти та радіти. Знайомі та незнайомі люди вітають один одного і бажають щастя наступного року. В останньому місяці року, що минає, ми складаємо список того, за що вдячні, готуємо бажання і цілі для наступного.



У чому зустрічати Новий рік Тигра 

Символом 2022 року, згідно зі східним календарем, стане Чорний Водяний Тигр. Відповідно, новорічне вбрання має бути синім, зеленим, червоним або жовтим – це найщасливіші кольори наступного року. Від можливих невдач вас захистять золоті талісмани та прикраси. При виборі вбрання головне пам'ятати, що воно має бути не тільки красивим, але ще й зручним, що дозволяє вам без сорому брати участь у конкурсах, танцювати та веселитися. За повір'ям, щоб рік був вдалим, треба правильно зустріти його.

Що подавати на святковий стіл 

Тигр – король джунглів, він хижа тварина, тому його улюблені ласощі – це м'ясо. Тому м'ясних страв та закусок на столі має бути багато. Вони повинні бути смачними та красиво поданими. Коронною стравою вашого столу може стати запечена баранина, свинина чи курка. До основної страви краще подати вишукане вино, шампанське та смачні коктейлі, тому що тигр противник міцних спиртних напоїв.

При сервіруванні столу (скатертина, серветки, свічки, прикраси) бажано використовувати червоний та жовтий відтінки або комбінувати їх з білим кольором. На стіл потрібно поставити багато фруктів та зелені.



Як прикрашати ялинку, щоб декор приніс удачу


У Новий рік прийнято вбирати ялинку і прикрашати будинок. Перетворити свій будинок на казку і зробити його неповторним не важко – вибір прикрас величезний. Царицею новорічної ночі є ялинка, яку можна прикрасити не лише гарно, але ще й ароматно та смачно. Такою окрасою може стати чай Richard «Royal Tiger», упаковка якого представлена ​​у вигляді вишуканої ялинкової іграшки із зображенням символу 2022 року – Тигра. У подарунковій колекції представлено три варіанти символіки – його королівську високість тигр, королева-мати тигриця та принц із принцесою – тигренята. Richard «Royal Tiger» принесе вам удачу, а аромат чаю з найкращих плантацій Цейлону підніме настрій і привнесе у ваше життя трохи чарів.

Традиція дарувати подарунки є однією із найпривабливіших частин свята. Так люди вітають одне одного із закінченням старого року та початком нового. Richard «Royal Tiger» – це ще й чудовий подарунок , особливо для цінителів міцного листового чаю з багатим ароматом та насиченим бурштиновим кольором.

Як зустрічати рік Чорного Водяного Тигра

Щоб підготуватися до зустрічі та відсвяткувати Новий рік без метушні та стресу необхідно дотримуватися кількох простих правил:

  • заздалегідь підготувати подарунки для рідних;
  • приготувати святкові страви невеликими порціями, щоб потім не відчувати втоми від приготування та нездужання від великої кількості з'їдених смаколиків;
  • створити святковий настрій – свічки, різдвяні серветки тощо.
  • сходіть на процедури краси наперед, не залишайте все на 31 грудня;
  • не намагайтеся здивувати гостей кількістю страв, це ваше свято теж. 


Перегляд різдвяних фільмів, тематична фотосесія, прогулянка на свіжому повітрі, новорічна музика, вибір подарунків для близьких людей, аромасвічі з «новорічними» запахами – додадуть вам святкового настрою та посилять очікування дива.

763 переглядів
0 коментарів
Коментарі 0
Вам може бути цікаво

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК