Язык UA RU

Що подарувати подрузі на Новий рік: огляд смачних подарунків

27.12.2021
Яскраво прикрашені вітрини магазинів, що весело підморгують, неонові Миколайчики, різдвяні та новорічні пісні, що лунають у всіх магазинах і торгових центрах і – все це мовить про наближення найбажанішого свята року.

Будинок прикрашений, ялинка вбрана, делікатеси поступово заповнюють холодильник. У списку передноворічного клопоту залишається лише один невиконаний пункт: купівля подарунків для близьких та рідних, особливо для улюбленої подруги. Адже подарунки приносять людям радість, а новорічні подарунки ще й особливий настрій.

Поціновувачам продуктів, виготовлених з натуральних інгредієнтів, ідеально підійде набір варення та джему «Дегустаційний». Це солодкий і корисний для здоров'я й нешкідливий для фігури подарунок. У набір входить чотири баночки з варенням, упаковані в ящик з фанери. Після поїдання вмісту дерев'яну коробку можна використовувати як органайзер. Гарне пакування підніме настрій, а вміст подарує солодкі моменти.


Любителям шоколаду, що дбають про стрункість тіла, покладіть під ялинку подарунковий набір цукерок Chocoboom. Набори представлені у двох варіантах написів на подарунковій упаковці: «З Любов'ю» і «Зі святом», склад коробок однаковий. Це дерев'яний тубус із міксом цукерок усередині. Солодощі виконані з натуральних компонентів і не містять консервантів, ароматизаторів та пальмової олії. Такий набір ощасливить та подарує солодку насолоду.

Подруга піклується про своє здоров'я та обирає лише корисні продукти? Піднесіть їй на Новий рік чайний набір Curtis «Vitamin Tea Collection». Це унікальна колекція чаю із вітамінним комплексом. При заварюванні вітаміни зберігаються і не втрачають своїх корисних властивостей. Кожна пірамідка містить комплекс вітамінів В, С та Е, а також шматочки фруктів, пелюстки квітів та трав. Чай упакований у барвисту коробку, яка посяде гідне місце під ялинкою.


Оригінальний чайний набір-асорти Curtis «Cocktail Party» – чудовий подарунок від Діда Мороза для тих, хто любить коктейлі з яскравими та унікальними смаками. Красива коробка-свято містить 30 пірамідок чаю з неповторними ароматами, які допоможуть вам влаштувати грандіозну коктейльно-чайну вечірку.


У новорічну ніч мрії мають збуватись. Шанувальникам трюфелів варто спробувати набір шоколадних цукерок Healthy Choice «Трюфель». Смак цих солодощів перенесе вас у епоху видатних музикантів, поетів та письменників – XIX століття. Саме тоді було винайдено цей дивовижний десерт. Справжні шоколадні трюфелі роблять вручну, у них ніжна та м'яка консистенція. Цукерки Healthy Choice «Трюфель» мають унікальну рецептуру, що поєднує у собі вишуканий та неповторний смак.


Якщо ви сумніваєтеся і не знаєте, чим порадувати близьку подругу, вам потрібен відповідний на всі часи подарунок: Королівська колекція чаю RICHARD – вся палітра королівського смаку. Найкращі плантації світу подарували цій колекції свої чорні, зелені та трав'яні чаї. RICHARD – це англійський стиль, що укорінився, з неповторним характером. Поєднання класичних, ягідних та трав'яних смаків не залишать байдужими навіть найвибагливіших гурманів.

Який би подарунок ви не вибрали, головне це те, що він підібраний з любов'ю та турботою про близьку людину. З бажанням привнести в її життя трохи святкового настрою та новорічної казки! 
1078 переглядів
0 коментарів
Коментарі 0
Вам може бути цікаво

ЗАМОВИТИ ДЗВІНОК